Hvorfor reklame på Radio Bø

R

Radioreklame er kostnadseffektiv markedsføring, du får mye for lite.

R
Radioreklame skaper synlighet.
R
Hos oss får du eksponert og repetert reklamebudskapet ditt til potensielle kunder når de minst venter det, men kanskje også i en situasjon hvor de er spesielt mottakelige.
R
Forskning viser at lesere av avis og DM bare bruker 1/20 dels sekund på å velge bort reklame for produkter som de ennå ikke er i markedet for. På radio velger de aller fleste å høre hele reklamebudskapet og derfor kommuniserer du både med lyttere som er i markedet for produktet ditt i dag, og lyttere som kan bli kunder i morgen.
R
Radioreklame treffer lytterne på dagtid når butikkene er åpne. Påvirkning på dagtid nært opp til kjøpsøyeblikket setter forbrukerens mentale agenda for innkjøp.
R
Radioreklame skaper bevissthet og gjenkjennelighet. Gjenkjennelighet skaper salg!
R
Radioreklame er et personlig og direkte talerør til dine nåværende og kommende kunder.
Hoppende glad mann
R
På radio kan ikke lytteren bla forbi reklamen. De kan ikke kaste den i søpla eller snu seg bort. 93 % av de som lytter når reklamepausen starter, lytter fortsatt når pausen er over. (Kilde: PPM/Arbitron)
R
Lyttetidspunktene varierer avhengig av hva som skjer i livet til lytteren. Hos oss blir reklamen derfor jevnt plassert på en rekke ulike tidspunkt gjennom uken for å nå alle. De fleste av lytterne får dermed budskapet repetert flere ganger i uken. Og repetisjon er som kjent en forutsetning for læring.
R
Radioreklame virker!
R

For mer info ring til Jens Sundbø Tlf: 400 94 980 eller mail: reklame@radiobo.no

Få tilbud på radioreklame: