Radiosendinger på Radio Bø

Fotografi av radiostudio

God formiddag

Hverdager kl. 11.00 – 13.00, reprise kl. 17.00 – 19.00.

Formiddagssendingen er vår hovedsending. Vi tar pulsen på dagen og holder deg oppdatert på viktige hendelser.

Vi tar imot nyttige tips fra lytterne og formidler dette til deg. Vi gir deg siste nytt fra politidistriktet og holder deg oppdatert på vegmeldinger, flytrafikk, hurtigrute, aktuelle arrangementer som står for døren, vær og vind. I løpet av sendingen har vi flere redaksjonelle innslag som har dagsaktualitet. Du har anledning til å være med på konkurranse og vinne flotte premier. Vi gratulerer de som har bursdag. Og sist, men ikke minst. Vi krydrer naturligvis sendingen med den aller beste musikken.

Her er det med andre ord bare gode grunner til å tune inn din egen lokalradio, en lokalradio for deg i Ofoten, Lofoten, Vesterålen og Nord Salten. 

Radiobingo

Hver mandag kl. 20.00 – 21.30.

Radio Bø arrangerer radiobingo hver mandag fra kl. 20.00 til kl. 21.30. Vår radiobingo har med årene blitt en svært folkekjær favoritt, og du er hjertelig velkommen til å delta i kampen og å vinne potten på 100.000kr!

Les mer

Kommunestyremøtene i Bø og Sortland

Enkelte torsdager, sender Radio Bø direkte fra kommunestyremøter i Bø og Sortland kommune. Kommunestyremøtene holdes alltid på en torsdag, men kan variere noe på oppstartstidspunkt. Dette informeres det nærmere om i våre formiddagssendinger.

Dagen før dagen før dagen

22. desember, fra kl. 19 er det julesending for de minste.

Dagen før dagen

23. desember, fra kl. 21 er det lillejulaften i studio. Da legges det opp til julestemning med radionisser, hilsener, gjester, konkurranser og reportasjer fra hele Vesterålen. Redaksjonen bestående av tre personer, snakker med utflytta vesterålinger om deres juletradisjoner i utlandet.

Øvrig sendeflate, musikk.

Send inn bursdagshilsen